ΥΛΙΚΑ: (για 6 άτομα)
2 κιλά χοιρινό μικρό με πετσούλα
½ φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια 2 πόντων περίπου.
2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το κρέας
και ανακατεύουμε ελαφρά για 10 λεπτά.
3. Αφού σοταριστεί, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και κύμινο.
Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα μυρωδικά
και το αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά περίπου.